New U depilacije

Depilacija je postopek odstranjevanja neželenih dlak s telesa. Je pol-trajna metoda, ki odlično učinkuje tudi do več tednov, nato pa je postopek potrebno ponovit.

Pri rednem depiliranju se dlake stanjšajo in razredčijo, na nekaterih predelih pa ne zrastejo več.

Postopek izvajamo tako, da s toplim naravnim voskom s pomočjo trakov ali brez odstranimo dlako s korenino iz lasnega mešička. Za uspešno depilacijo morajo dlačice biti dolge vsaj 5 mm, da jih najbolj učinkovito odstranimo. Depilacijo ponavljamo po potrebi v povprečju na 3-6 tednov odvisno od kože in dlačic.

V New U, Beauty & Spa vam nudimo različne vrste depilacij kot so: depilacija celih nog ali depilacija nog delno, depilacija celih rok ali do komolca, depilacija pazduh, depilacija hrbta ali delno hrbet, depilacija trebuha ali prsnega koša, depilacija ustnic, depilacija bikini in brazilska depilacija.

Uporabljamo dve klasične tehnike depilacije.

Depilacija s trakovi ter voskom v kaseti z valjčkom:

Topel vosek namažemo na kožo, na vosek pa položimo trak nato dlačice odstranimo s hitrim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak. Depilacija s trakovi se izvaja predvsem pri depilaciji nog, rok, hrbta, trebuha.

new u depilacijski vosek

Depilacija z voskom brez trakov:

Za depilacijo brez trakov uporabljamo naravni vosek, ki ga nanašamo na kožo s spatulo, posebno palčko za nanašanje voska. Vosek z dlačicami potegnemo v nasprotni smeri rasti dlak. Depilacija brez trakov je primerno za najbolj občutljive dele telesa in dele obraza (bikini, pazduha, obraz). 

Koža je po depilaciji nežnejša in bolj gladka. Za kožo brez dlak je potrebno depilacijo ponavljati na približno vsake tri do šest tednov. Dan pred in dan po depilaciji odsvetujemo obiska solarija, savne ali sončenje na soncu.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button