Salon New U, Beauty & Spa

Kazalo prispevkov

New U, Beauty & Spa

Podjetje Mark & Eva d.o.o. se vrača na tržišče z najsodobnejšim ter mondenim sprostitvenim centrom »New U, beauty & spa«.

15 letne izkušnje na področju podaljševanja las in reševanja problemov z lasmi, so nam omogočile, da smo dodobra spoznali delovanje trga ter pridobili znanje, ki ga uporabljajo v najelitnejših centrih lepote po svetu. Med enoletnim premorom, smo izobraževali strokovnjake, razvijali nove metode in čas je, da se vam predstavimo ter vas prepričamo z našimi storitvami.

Programska usmeritev podjetja sedaj zajema celovito storitev frizerskih dejavnosti (modno barvanje, striženje, masaže lasišča), masaž celega telesa, v prav posebnem kotičku, pa bodo naši strokovnjaki poskrbeli tudi za manikuro in pedikuro.

Prav posebna pridobitev med našimi novimi storitvami, pa je solna soba. Solna soba je idealna priložnost za tiste, ki želijo združiti prijetno s koristnim in si privoščiti relaksacijo na najvišjem nivoju ter v pravem pomenu besede. Več o solni sobi si lahko preberete v nadaljevanju.

Vizija podjetja je ljudem zagotoviti  celovito izkušnjo na področju razvajanja na enem mestu., z obiskom boste deležni izkušnje, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.


Podaljševanje las me spremlja že več kot 15let. Kot študentka v trgovini s frizersko opremo sem se spoznala tudi s podaljševanjem las in le-to je od prvega dne, prvega stopljenega keratina in prvega pripetega lasnega podaljška, to postala stalnica v mojem življenju. Takoj sem osvojila znanje podaljševanja las in vzljubila to delo in kreiranje, prevzelo me je in postalo del mene.

 

V podaljševanje las sem bila vpeta iz vseh strani. Pod vodstvom italjanskih mentorjev in pionirjev v podaljševanju las sem pridobila certifikat za mojstra podaljševanja las, prav tako sem bila zastopnica za znamko lasnih podaljškov, ki je bila svetovno cenjena, saj nismo nikoli odstopali od kvalitete. Tudi sama sem večkrat obiskala proizvodnjo lasnih podaljškov ter tako imela popoln nadzor nad kvaliteto las in celotnim postopkom izdelave kvalitetnih podaljškov. Vedno pa sem bila pripravljena svoje znanje tudi deliti dalje, ter tako opravila tudi izpit za poučevanje in izvajanje tečajev podaljševanja las in svoje znanje predajala naprej novim nadobudnim stilistkam podaljševanja las.

 

Ker pa je iz hobija to vedno bolj postajalo delo oz.služba in se je moj obseg dela dosegel vedno več same prodaje, nabave, ogromno papirologije in seveda še borbe z nelojalno konkurenco in inšpektorji in je bilo časa vedno manj za sam užitek - podaljševanje las strankam, vedno več glavobolov in stresa, potem je napočil čas, da se umaknem. Ker nobeno delo, nobena služba ni vredna našega zdravja in dobrega počutja in nobeden denar ni vreden več, kot na njem piše... Tako sem se iz tega posla, ki sem ga oboževala, umaknila. Iz danes na jutri sem odšla na Ajpes, zaprla podjetje, šla na mobitel in po 18-ih letih vrnila telefonsko številko, ki je bila moja osebna in je skozi leta prerasla v poslovno in tako pustila za sabo vse poslovne stranke - prijatelje in tudi veliko osebnih prijateljev, znancev, ki jim nisem nikoli javila nove telefonske številke. Enostavno, potrebovala sem svoj osebni mir. 

 

Mir pred lasmi, pred podaljški, pred kupci las preko spletne trgovine,... In sem ga skoraj imela! Dokler me ni bivša stranka, ki niti ni bila iz Slovenije zagledala sredi nakupovalnega centra in seveda želela, da ji podaljšam lase. In tako je minilo dve leti, dve leti ko nisem bila v poslu, redno sem srečevala stranke, ki so me pogrešale in si vedno želele mojih storitev, me cukale za rokav na ulici za in klicale za mano. Najprej mi to ni bilo všeč, imela sem prav depresivno obdobje, zaradi vsega kar se je zgodilo in pripeljalo do tega, da sem zapustila nekaj, kar sem oboževala. 

 

Eno celo leto nisem imela niti želje prijeti strojček za podaljševanje las v roke in ga tudi nisem. Potem pa me je premamilo. Premamila me je želja po delu, po dotiku las pod prsti. Tako sem pričela načrtovati in kovati nov poslovni načrt. Vpisala sem se v frizersko šolo, ki je toliko let nazaj nisem končala v Sloveniji saj me je življenska pot odnesla drugam. Tokrat je bilo drugače. Odločila sem se, da jo končam in to čim hitreje, tako sem "izkoristila" moževo nesrečo in njegov enoletni bolniški staž, ter ga "zaposlila", kot redno varuško najinih otrok ter vložila 10 mesecev življenja v predavanja, prakso in dodatne tečaje in tako pridobila še slovensko potrdilo o šolanju in naziv Frizerja. 

 

Poleg tega sem opravila več modulov tečajev za Maserja, tečaj za Mikroblading - Japonsko vrisovanje obrvi, 3D dopolnjevanje obrvi, opravila tečaj za terapevta Solnih terapij ter ves čas ob tem obnavljala in pripravljaja salon, ki je iz ideje frizerskega salona prerasel in nastal v Beauty & Spa oazo lepote, dobrega počutja in sprostitve. 

 

V New U, Beauty & Spa oazi vam bomo spremenili ali osvežili pričesko, uredili nohte in stopala, lahko si boste privoščili depilacijo celotnega telesa ali pa  masažo na veliko raznolikih načinov. 

 

Za popolno sprostitev in umiritev pa vam bomo postregli s Solno terapijo v pravi solni jami, kjer boste poleg sprostitve naredili tudi veliko dobrega za dihala, kožo in celotno telo.

In tako sem spet tukaj, tukaj z dolgimi lasmi v eni roki, vročimi kleščamiv drugi in kratkolasko pred seboj, ki bo kmalu postala dolgolaska. In tu, v tem svetu, mi je lepo.

Prav tako mi je lepo v mojem novem salonu, ki nudi nabor lepotnih in sprostitvenih storitev in je bil ustvarjen ob podpori in pomoči mojega najboljšega moža Mateja, ki me vedno 200% podpira v vsaki moji premišljeni in tudi kakšni nepremišljeni odločitvi. Hvala ti moj najdražji! Zato sem mu neizmerno hvaležna, tudi če mu tega vedno ne pokažem na pravi način, a je tisti ki me razume in me sprejema v celoti takšno, kot sem. In sem v vseh možnih odtenkih!

Tako, kot je lepota in sprostitev v vseh možnih odtenkih v salonu New U, Beauty & Spa, tu za vas in vaš lepši vsakdan in nenazadnje življenje. 

      Polona :)
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button