Salon New U, Beauty & Spa

Kazalo prispevkov

New U, Beauty & Spa

Podjetje Mark & Eva d.o.o. se vrača na tržišče z najsodobnejšim ter mondenim sprostitvenim centrom »New U, beauty & spa«.

15 letne izkušnje na področju podaljševanja las in reševanja problemov z lasmi, so nam omogočile, da smo dodobra spoznali delovanje trga ter pridobili znanje, ki ga uporabljajo v najelitnejših centrih lepote po svetu. Med enoletnim premorom, smo izobraževali strokovnjake, razvijali nove metode in čas je, da se vam predstavimo ter vas prepričamo z našimi storitvami.

Programska usmeritev podjetja sedaj zajema celovito storitev frizerskih dejavnosti (modno barvanje, striženje, masaže lasišča), masaž celega telesa, v prav posebnem kotičku, pa bodo naši strokovnjaki poskrbeli tudi za manikuro in pedikuro.

Prav posebna pridobitev med našimi novimi storitvami, pa je solna soba. Solna soba je idealna priložnost za tiste, ki želijo združiti prijetno s koristnim in si privoščiti relaksacijo na najvišjem nivoju ter v pravem pomenu besede. Več o solni sobi si lahko preberete v nadaljevanju.

Vizija podjetja je ljudem zagotoviti  celovito izkušnjo na področju razvajanja na enem mestu., z obiskom boste deležni izkušnje, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button